Sandra aka Lantluft

Lantluft handlar om mig, Sandra, som är tjugosex år och mamma till tre söner (A 6 år, M 4 år & J 2 år). Jag älskar lantliga, vita hem med en gnutta shabby chic och nytt och vårt hem formas  numera därefter.

Om dagarna, förutom då jag är med barnen och pysslar med en massa diverse projekt så pluggar jag just nu till undersköterska på halvdistans på heltid samt arbetar i en livsmedelsbutik. Till våren är det tänkt att jag ska börja sjuksköterskeprogrammet.

Annan onödig info om mig är att jag använder mig av har menskopp, försöker undvika smakförstärkare, emulgerings- & stabiliseringsmedel, färgämnen, aromämnen och några sötningsmedel, prövar tvättnötter som tvättmedel, diskmaskinsmedel och rengöringsmedel för kök och badrum och en massa annat!

Låt dig inspireras precis som jag. Välkommen in på ett besök eller två!

Annonser

12 svar to “Om bloggen”

 1. Filippa Says:

  Himla trevlig sida! Och fin! Letade runt som en galning efter bilder på dina barn i stiliga rosa outfits (du lämnade en kommentar på SPANKK) men hittade inga men en hel del annat smått och gott om inredning och så. Kul! Har själv recenserat en del av Denise Rydberg – hon är som en svensk Jackie Collins typ, (fast inte lika vågad, hi hi.) Ganska oslipad språkligt fast det gör ju ingenting om man slöläser med en ask chokladpraliner framför sig i hängmattan… 🙂

 2. Sandra Says:

  Tack så mycket för din kommentar Filippa!

  Jag har nyligen fixat upp Lantluft så det saknas en hel del. Alla inlägg är inte hitflyttade än, men jag ska fixa ett inlägg speciellt för dig. 😉

 3. sussie Says:

  Hej syster..

  vad är en menskopp för nått??

  Kram lillsyrran

 4. Sandra Says:

  Det är en silikonkopp som man använder istället för tampong och förs upp på liknande sett (bruksanvisning medföljer) och den fylls som man sedan tömmer några gånger om dagen. Fördelen med den är att det är miljövänligt och sen spar man väldigt mycket pengar, eftersom man använder den gång på gång efter.

 5. sussie Says:

  okej då vet jag de syster:)

  Kram lillsyrran

 6. blondefox Says:

  Haha väldigt kul med en blogg som ‘har det lilla extra’, men ändå håller måttet.Bor själv i Sthlm City och när jag läser din blogg får jag man var ett barn och bodde på landet i gamla goa Göteborg!De la goa gubbar,det!
  Ska kika närmare på bloggen.Ciao!

  PS. Kommentarerna uppifrån hade väl lite för mycket info? hehe 😉

 7. Sandra Says:

  Vad kul att du gillar bloggen min. 🙂

  Kanske, kanske inte. Väl investerande pengar kan jag lova och det är inte äckligare än tamponger. 😉

 8. frukson Says:

  Hej. Vill bara tacka för det fina paketet jag vann av dig. Kram // frukson

 9. Sandra Says:

  frukson: Vad kul att du gillade det och grattis än en gång. 🙂

 10. Hellyh Says:

  Hej Sandra.

  Det var ett tag sen. Min telefon tvärdog och jag miste alla nummer och all info jag hade på telefonen. Har väntat och väntat sen i feb på att du ska höra av dej, men utan resultat. Jag har även mailat dej till dina två mailadresser, men har inte fått något svar. Det kanske finns en anledning till detta? Hur som helst så såg jag nu att du har börjat att blogga igen, så jag tänkte att vad har jag att förlora? Jag skriver en kommentar och hoppas på att det inte är så som jag misstänker, att du inte längre vill ha kontakt med mej.

  Du kan ju alltid besvara min kommentar inne hos mej, alternativt till min mail: soederboena@hotmail.com vore mycket tacksam för det så att jag vet hur det ligger till.

  Hälsning, Helena.

 11. Sandra Says:

  Hellyh: Jag har mailat dig.

 12. Karin Says:

  Hej,

  Jag såg din fina kökssoffa och har ett par frågor om hur du har renoverat den. Kan du höra av dig till mig?

  Vänliga hälsningar,
  Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s