När jag och M var klara på jourmottagningen och Apoteket så hämtade vi upp resten av gänget och bar sedan iväg till Siggesta gård där det var bakluckeloppis. M verkade förvånansvärt pigg ut, men framåt eftermiddagen så började han bli hängig och varm.

Vi var drygt 1 timme på Siggesta gård som ligger ute på Värmdö och vi fann lite smått och gott bla några gamla flaskor, en griffeltavla, en tvättbräda, ett gammalt strykjärn och några böcker. A och M fick varsin Bionicle figur och J en bil som såg ut sen gammal modell men i nyskick. Turen dit ut var lyckad tyckte vi alla och vi far gärna dit igen. Ovanpå allt så var det underbart väder! Jag funderar på om jag ev. ska ställa mig där någon gång och sälja lite prylar m.m någon gång i sommar. Det kostar bara 150:- och det är så mycket mysigare än en lokal. Det var en helt annan stämning utomhus.

Därefter for vi hemåt, men stannade bla till vid Hemmersta loppis och fann bla en saftmaja som As bror med familj skulle ha och några gamla flaskor. Barnen har även dom börjat älska loppisar numera och fyndar både det ena och det andra! 😀

Annonser