Holidays fund!

Idag har jag varit låg. Jag sov bort förmiddagen innan det var dags att bege sig till mitt KBT möte. Det gick relativt bra. Det som känns jobbigt är att det är bara en timme och när tiden är påväg att ta slut så känns det som att man blir avbruten mitti.

Efter mötet tänkte jag först fara hem och sova lite till, men kände att jag inte ville vara trött och seg hela dagen utan ville pigga upp mig själv så jag passade på att åka till Priskrossarn där jag fick tag i bla en sparbössa som jag ska spara mina 10 kronor i och sen blev det Retrohuset och jag fann en osthyvel i nysilver som man kan ställa in vilken tjocklek man vill ha på skivorna och en servetthållare i nysilver. Båda två fick jag för 20:-, lika billigt som alltid!

A följde med en kompis hem från fritids, så jag hämtade M och J från förskolan och sen begav vi oss till Rusta och sen Eurostore som för övrigt har blivit en butik med klass nu. Innan var det mer en-slit-och-släng-affär-med-billigt-skitaffär. Jag var egentligen främst ute efter att inhandla något som jag kunde måla, men tyvärr fann jag inget, så det blev lite smått och gott istället och som vanligt till en billig peng.

När A sen kom hem från sin kompis så var han inte sig själv. Förhoppningsvis är det bara sömnen som var boven, men det återstår att se imorgon. Jag hoppas han inte är påväg att bli dålig då det är hans första skolavslutning på torsdag och han skulle bli väldigt ledsen över att missa det.

Annonser