JonathanPå våffeldagen så fyllde J 2år. Vi firade honom lite smått här hemma på förmiddagen med tårta och presenter, då han och M var hemma från förskolan och A från skolan. Några gäster kom såsom gammelmorfar och hans särbo, gudmor S och MR, men lite mer av ett kalas hade vi söndagen därefter då bla hans bästa kompis kom vilket var pricket över i:et för honom!

När Anders kom hem från jobbet bar det av till Junibacken då vi hade blivit tilldelade biljetter dit för smygpremiär på teatern Riddare Kotte i storskogen. Vi åkte självfallet sagotåget och A blev lite rädd därinne, men det har nog med att han har kommit upp i den åldern så han har väldigt mycket tankar och funderingar kring livet, syftar då mest kring Bröder Lejonhjärta delen med branden, draken Katla och döden. Vi åt middag i resturangen och det blev Karlssons köttbullar till barnen medans jag och Anders och åt någon sorts pastasallad med räkor och avokado som var jätte god.

Det märks verkligen att han vill vara stor och börjar blir stor som tex då man ska sätta honom i bilen så vill han sitta framåtvänd och blir upprörd när man sätter honom i hans bakåtvända stol, han har börjat sova i sin växasäng vilket han visar direkt när man ska natta honom att det är dit han vill lägga sig (spjälsängen är för tillfället fortfarande framme för dagvilan) samt så har han börjat visa mer och mer intresse helt självmant för att vilja sk pott tränas.

En liten ängelHäromdagen så hade han dragit av sig blöjan och satt sig på toaletten för att kissa och jag tror tom att det kom några droppar. Han bajsade och kissade första gången på toaletten allaredan för 2 månader sedan. Det var nog där gränsen gick från liten till stor.

Det är verkligen kul att se alla dessa framsteg som han gjort på så himla kort tid.

Tiden går verkligen fort och man får se till att njuta för varje minut som går!

Annonser