Det är kväll. Jag sätter mig i bilen och far mot IKEA utan barn för dom är hemma med Anders. Jag kommer dit 35 min innan stängning. Jag? På IKEA? I endast 35 min? Hur ska det gå? Ärligt talat så gick det bra. Det vart en hel del, men det lär bli någon tur dit igen inom kort, för självfallet glömmer man något i vanlig ordning eller så är det tom slut. Äntligen fick jag min fördömda Stripa som har varit slut varenda gång de senaste 3 gångerna eller så.

 Jag har nu matat in nästan allt jag köpt in i diskmaskinen. Stripan skulle nog inte må speciellt bra därinne även om den skulle få plats, vilket den nog inte skulle få. Jag väntar just nu på att jag ska kunna stoppa in resten och äntligen få ställa allt det andra på plats. Det blir nog ett och annat från köket som ska säljas iväg.Jag är så nöjd så, förutom att tallrikarna var för stora för skåpen så det blir att möblera om lite tills vi äntligen kan byta ut skåpen, åtminstonde överskåpen till att börja med.

Jag har nu till kvällen funnit ett otroligt vackert matbord på Blocket för en otroligt liten summa, som jag mailat till för att höra om den finns kvar, men jag kollar runt efter andra också Jag hoppas verkligen för det skulle vara helt perfekt, men självfallet ska den i sådana fall målas om till vitt om den blir min.

Annonser