Idag på förmiddagen var jag och J på Öppna Förskolan medans de andra var på förskolan. Det var BabyCafé med sång och musik och idag var det väldigt mycket folk vilket var roligt. Det är ju tur att det är två lägenheter som är sammanslagna om man säger så. Vi sjöng, lekte, fikade och umgicks med andra föräldrar och barn innan det var dax att bege sig hemåt för att natta J som var jätte trött efter allt ståhej.

När han sedan vaknade på eftermiddagen så var han som han brukade om än lite hängig, men jag tänkte inte så mycket på det just då, eftersom han var nyvaken. Han visade sig vara mer rosslig än innan och hostade en massa vilket blev mer och mer. Man hörde att det var en massa slem som gjorde så han hostade och harklade en massa. Han blev inhalerad i vanlig ordning och han blev lite bättre, samma sak vid nattningen för kvällen. Just nu sover han gott för stunden, men det återstår att se hur natten blir, dock har jag inga höga förväntingar att det blir en lugn natt även fast jag hoppas på det. Är det värre imorgon så kommer jag att ringa barnmottagningen för att höra om vi ska göra medicineringen.

De andra två har busat för fulla muggar, både på förskolan och här hemma. A var iväg till Nynäs med sin avdelning där han fick se utställningen ‘Alfons har landat’ (den var vi på för några år sen i Kulturhuset, men det minns han nog inte). Jag funderar på att gå med alla barnen dit någon gång under sommaren för jag minns att även jag tyckte om den. Väl hemma så blev det mellis och sen var dom ute och lekte med grannbarnen hela dagen ända fram tills det var dax för middag och därefter såg vi lite av ‘Hej hej sommar’ och sen blev det dax för nattning vilket jag fick sköta själv pga att Anders var iväg och skulle byta till sig en liten lastbil så han kan lasta på mer jordgubbspallar än annars i lilla skåpbilen.

För er som inte vet det så säljer Anders just nu en massa jordgubbar till några ICA och Coop butiker både inne i och utanför stan, grossist, torghandlare samt ett fåtal jordgubbsförsäljare som står vid vägkanterna. Han har fullt upp just nu.

Annonser