A fick dropp satt i förrgår och hade det sen under natten samt han fick även en magtablett, Losec. Röntgen som gjordes på magen för att A hade ont visade inga fel utan att allt är som det ska. När han vaknade på morgonen igår så var han återigen sitt vanliga A med energi som man inte sett så ofta på sista tiden.

Han fick lämna blodprov, urinprov, ta bort infarten samt han ska minska ner på blodtryckssänkande medicinen, Adalat, till 1/4 tablett morgon och kväll istället för en ½ tablett som han fått innan. Kortisonet ska han fortsätta med som vanligt som det var tänkt och Losec ska han ta 1 tablett/ dag.

Han fick återigen permission och ska nu tillbaka dit på lördag om inget annat händer, men igår upptäckte Anders att A har blod i avföringen så han hörde sig för med sjukhuset som sa att börjar A klaga på ont i magen så ska han åka in med honom direkt. A har inte fått några nya svullnader på länge nu och verkar mer och mer vara sig själv, så kan man börja våga hoppas nu på att sjukdomen börjat ge med sig?

Annonser