Anders och A for tillbaka in till Sachsska efter permissionen och han blir undersökt och sen utskriven, men förflyttad till Dagvården så han ska lämna urinprover ett bra tag framöver (om det visar sig vara blod i det så har njurarna blivit påverkade) och avföringsprov ska vi ta här hemma som vi ska lämna in (om det är blod i bajset så har tarmarna blivit skadade). Om han åker på buksmärtor så ska vi fara in direkt.

På sjukhuset precis när dom skulle gå så kom det Doktor Lowe och Musikmannen som spelade och sjöng för honom. Han tyckte det var jätte kul och när dom sedan gick så fick A en CD skiva som heter Häng me´! där dom sjunger och spelar 8st olika sånger.

Väl hemma så var det lugna aktiviteter att göra för As del. Minsta lilla att han rörde sig gjorde det ont pga svullnaderna som spridit sig till armbågen, andra knät och fötterna, men så fort han fått alvedon mildrades smärtan till viss del. Han går på max dosering just nu med order från läkaren.

När Anders på kvällen skulle göra honom klar för nattning så blev både han och jag förskräckta. Han hade fått extra prickar – knallröda och i mängder! Anders ringde till Sachsska där han fick prata med jouren som sa att om han får buksmärtor, om svullnaderna blir värre eller om han har ont så han inte kan sova så ska han fara in med honom.

Allt runt detta är jätte jobbigt. Jag får tårar i ögonen om vartannat och några rinner ner, men jag försöker hålla mig stark, men det är så jävla svårt! Ena stunden känns det som man förstått en del kring detta, medans i nästa så fattar man ingenting.

Allt är så himla förvirrande…

Annonser